Gevelreclame

On-Route Brand & Sign is naast autobelettering ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van de meest uiteenlopende gevelreclame. Of het nu een kleinere retailshop betreft of een groot kantorencomplex, Brand & Sign maakt altijd gevelreclame op maat.

Voordeel van gevelreclame

Duidelijke gevelreclame zorgt voor een grotere mate van naamsbekendheid tegen relatief lage kosten. Hiernaast is de gevel van uw bedrijfspand vaak het eerste wat een klant van u ziet. Het is dus van belang dat de gevel een professionele uitstraling heeft.

Soorten

Gevelreclame is er in vele soorten en maten, voor binnen en buiten. Zo kunt u bij onverlichte gevelreclame voor binnen bijvoorbeeld kiezen voor gefreesde letters op een met spuitgips behandelde achtergrond. Hierdoor krijgen de letters precies dezelfde kleur als de achtergrond waardoor het lijkt alsof de letters letterlijk in de muur verwerkt zijn. Een prachtig 3D-effect als gevolg. Dit is slechts een van de mogelijkheden!

Bij verlichte gevelreclame kunt u o.a. denken aan verlichte doosletters. Deze letters kunnen op verschillende manieren uitgelicht worden: frontaal, opvallend aan de voorzijde of bescheiden aan de achterzijde de gevel aanlichtend. wij leveren lichtbakken en doosletters uitgerust met de moderne zuinige LED-verlichting, of indien gewenst met TL of Neon.

Andere soorten gevelreclame waar wij voor kunnen zorgen zijn: lichtbakken, banieren, vlaggen, doekframes, muurzuilen, gevelpanelen en meer.

Bij ons bent u altijd welkom om te praten over de mogelijkheden. Ook voor tijdelijke projecten kunt u bij ons terecht!