Bewegwijzering

Brand & Sign is u niet alleen van dienst als het gaat om autobelettering of gevelreclame. Ook bewegwijzering kunnen wij voor u regelen.

Binnen bewegwijzering

On-Route Brand & Sign zorgt voor alle bewegwijzering binnen uw kantoor. Wij geven u graag advies over uw bewegwijzeringsplan om ervoor te zorgen dat deze naadloos aansluit op uw huisstijl. Door duidelijk aan te geven waar bijvoorbeeld de receptie, toiletten of nooduitgangen zijn maakt u uw pand voor personeel en gasten een zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk pand. Brand & Sign zorgt voor de vertaling van uw gehele vluchtplan en zorgt ervoor dat aan alle wettelijke eisen op het gebied van bewegwijzering voldaan wordt.

Buiten bewegwijzering

Ook buiten uw kantoor is bewegwijzering van belang. Wij kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat het verkeer op uw bedrijventerrein gereguleerd wordt door het plaatsen van verkeersborden. Voor gasten is het fijn als ze gestuurd worden naar de juiste plek om hun auto te parkeren. Dit zorgt voor rust en zekerheid bij de gast en geeft het gevoel welkom te zijn.

Op grotere industrieterreinen zorgt duidelijke bewegwijzering voor onderscheid. Met uw eigen zuil in uw eigen huisstijl langs de weg valt u op en bent u gemakkelijker te vinden. Wij kunnen zorgen voor de nodige vergunningen, wij kennen immers de weg.