Belettering

Autobelettering

Autobelettering is één van de meest effectieve vormen van reclame. 7 dagen per week en 24 uur per dag communiceren met uw logo of huisstijl! On-Route zorgt ervoor dat dit visitekaartje er altijd goed uitziet. On-Route brengt uw logo’s, full-colours of teksten aan op bedrijfsvoertuigen.  Het voertuig wordt geheel naar wens beletterd geleverd.

Carwrapping

Door middel van Carwrapping kan het gehele voertuig worden ingepakt met zelfklevend materiaal en zo voorzien worden van alle kleuren, teksten, logo’s en foto’s! Op deze wijze wordt de attentiewaarde nog groter. Het materiaal laat zich later weer eenvoudig verwijderen zonder schade aan het voertuig toe te brengen. Ook voor korte reclamecampagnes is een carwrap dus uiterst geschikt. U kunt er ook voor kiezen om de wrap langer te laten zitten.In dit laatste geval gebruiken wij een hogere kwaliteit vinyl die, afhankelijk vande toepassing, tot 12 jaar kan blijven zitten.

Wij maken onderscheid tussen twee soorten wraps. Namelijk de Full-Colour Wrap en de Style Wrap. Met de Full-Colour Wrap is elke print mogelijk. Of het nu gaat om foto’s, lijnen, tekst of logo’s, u kunt uw auto aankleden zoals u wilt. Wij maken graag een passend ontwerp! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Met de Style Wrap wordt de auto ingepakt met een bepaalde kleur vinyl. Dit kan een matte kleur zijn of juist glanzend. Deze wrap biedt u de mogelijkheid al uw auto’s uit uw wagenpark om te toveren tot bijvoorbeeld rode auto’s. Dit is goedkoper dan overspuiten en biedt bovendien bescherming aan de lak waardoor de waarde van de auto uiteindelijk hoger zal zijn bij eventuele verkoop.

Door het wrappen van uw auto verandert u het totale uiterlijk van de auto. Dit gebeurt zo secuur dat niemand zal zien dat het niet de originele kleuren van uw auto zijn. De auto wordt ingepakt met een speciaal soort vinyl. Deze soort maakt het mogelijk de auto tot in de kleinste naden en scherpste hoeken te beplakken.

Muur- en vloerbelettering

Het aanbrengen van full-colour foto’s op alle soorten ondergronden behoort ook tot de uitgebreide mogelijkheden. On-Route Brand & Sign verzorgt het ontwerp en de productie van het eindproduct, alles binnen onze filosofie van turnkey.

Zo is het mogelijk een muur van uw winkel te behangen met full-colour behang. Of de grond, binnen en buiten, te beplakken met een full-colour print, zogenaamde Floorgraphics. Ook het beplakken van etalageruiten behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie!!