Uitrusting en Belettering

Het huidige voertuigpark voor de professionele gebruiker wordt steeds vaker uitgerust met diverse apparatuur voor navigatie, telefonie, multimedia en kilometer-registratie. Het is belangrijk dat deze apparatuur op een adequate manier wordt gemonteerd, goed en veilig bedienbaar is en adequaat met elkaar samenwerkt via bijvoorbeeld bluetooth. On-Route is op dit gebied specialist en kan adviseren welke combinatie van apparatuur tot het gewenste resultaat leidt.

KM-registratie

Veel bedrijven gaan over tot het bijhouden van een kilometerregistratie. Deels om de bijtelling te voorkomen en steeds vaker om xact inzicht te krijgen in de gereden kilometers per voertuig. Daarnaast worden zo ook persoonsgebonden werkuren geregistreerd en beschikt het bedrijf over een fiscaal sluitende ritregistratie. On-Route levert en monteert hiervoor de meest efficiënte oplossingen.

Navigatie

Navigatie is inmiddels uitgegroeid tot een multifunctioneel stuk gereedschap. Een navigatiesysteem is dé tijdsbespaarder voor de ondernemer. Betere planning van de ritten en realtimeverkeersinformatie kan veel tijd besparen. Het kan ook de communicatie verbeteren tussen de medewerkers op kantoor en de mensen op de weg. Het maakt het coördineren van opdrachten gemakkelijker en verbetert de klantenservice. Nieuwe systemen combineren autonavigatie met tracking & tracing, planning, rapportages en communicatiefunctionaliteit.

Zwaailichten voor hulpdiensten

On-Route is tevens gespecialiseerd in de opbouw van zwaailichten voor de verschillende hulpdiensten. Door de grote hoeveelheid aan ervaring en tevredenheid van deze hulpdiensten hebben wij een goede naam opgebouwd. Het is begonnen in de provincie Utrecht en breidt zich inmiddels steeds verder uit.

Bedrijfsautoinrichting

Een Finnerup bedrijfswageninrichting onderscheidt zich door:
 • Het gebruik van 95% aluminium met als resultaat dat een gemiddelde inrichting ca. 50% lichter is dan een uit staal gefabriceerde inrichting.
 • Stalen geleidingen voor de schuifladen om ook de zwaarste gebruikers te kunnen bedienen. Met een draagkracht van 70 kg per lade de sterkste in haar soort.
 • De unieke manier van opbouwen creëert naast een grootlaadvolume, optimale veiligheid voor mens en product.
 • Met een programma van laden, koffers, bakken en kleppen kan elke gewenste oplossing gerealiseerd worden.
 • Door combinatie van 3 diepte-, 13 breedte-, en oneindig veel hoogtematen haalt men het grootste opbergvolume uit uw voertuig.
 • De typisch Scandinavische, moderne vormgeving zorgt ook op langere termijn voor een fraai en representatief aanzicht.
Positieve gevolgen van gewichtsbesparing in een bedrijfswagen:
 • Minder brandstofverbruik
 • Minder co2 uitstoot
 • Meer nuttig laadvermogen
 • Meer veiligheid door kortere remweg

Telecom

Het is belangrijk dat deze apparatuur op een adequate manier wordt gemonteerd, goed en veilig bedienbaar is en adequaat met elkaar samenwerkt via bijvoorbeeld bluetooth. On-Route is op dit gebied specialist en kan adviseren welke combinatie van apparatuur tot het gewenste resultaat leidt.

Alarmsystemen

Verzekeringsmaatschappijen stellen steeds vaker de eis dat een auto van een deugdelijk alarmsysteem voorzien moet zijn. Ook een oertuigvolgsysteem kan hierbij een goede aanvulling zijn. De Stichting Motorvoertuigen (SCM) heeft in Nederland de richtlijnen opgesteld waaraan een goedgekeurd alarm moet voldoen. On-Route is voor alle merken auto’s gecertificeerd.

Dit alles wordt door On-Route turnkey opgeleverd.
tomtom
 • Bluetooth
 • Gecertificeerd
 • Voorkom bijtelling
 • track & trace