Online Beheer

De webapplicatie Online Car Management (OCM) maakt uw wagenpark overzichtelijk en biedt u een overzicht van alle openstaande acties zoals schadebehandeling en onderhoudsmeldingen. In de chat-flat communiceert u makkelijk en direct met de wagenparkbeheerder van On-Route en houdt u inzicht in de voortgang van alle acties.

Bespaar kosten & tijd

Wanneer u uw wagenpark laat beheren door On-Route krijgt u van ons een inlogcode om in te loggen bij Online Car Management via onze website.┬áDe overzichtelijke en makkelijk bruikbare site geeft u een overzicht van al uw auto’s. Documenten als een leaseovereenkomst of kentekenbewijs zijn terug te vinden bij de betreffende auto, evenals brandstofgegevens.

U kunt zelf nieuwe acties invoeren, bijvoorbeeld voor een reparatie aan een vooruit. On-Route neemt de actie vervolgens in behandeling en houdt u via de chat-flat op de hoogte van het verloop van de reparatie. Ook kunt u zelf berichten achterlaten in de chat-flat. Hiermee staat u in direct contact met onze beheerder die altijd klaarstaat om vragen te beantwoorden.

 

 

  • Bespaar tijd & kosten
  • Online beheer
  • Overzichtelijk
  • Historie

Wilt u een demonstratie?